Last ned

MetaDoctor Pro Om

MetaDoctor Pro Spesifikasjoner
Versjon:
2.0.10
Dato lagt:
19. juli 2019
Dato løslatt:
29. juni 2019
Pris:
Purchase
Operativsystem:
Mac,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
OS X 10.10 eller nyere, 64-bits prosesso

MetaDoctor Pro v2.0.10

Rediger video metadata andamp; kapitler

MetaDoctor Pro Skjerm


MetaDoctor Pro Editors 'rating

Å legge til metadata i videofilene dine har aldri vært enklere. MetaDoctor er den ultimate video metadata editor for .mp4, .m4v og .mov videofiler. Spesielt designet for å jobbe med iMovie og iTunes, tagger, omslagskunst og kapitler kan redigeres enkelt og effektivt i et enkelt praktisk vindu. Rediger videofilmetadataene med MetaDoctor, importer inn i iTunes, og nyt hjemmevideoene dine på Apple TV-en din, komplett med beskrivelser, kunstverk og kapitler.

Hvis du legger til kapitler med andre metadata redaktører, må du manuelt skrive inn tidsstemmer, eller kopiere og lime inn tidskoden fra en annen app, en besværlig oppgave. Ikke så med MetaDoctor. Bruk videovinduet til å skrubbe videoen til ønsket tidspunkt i videoen, klikk på en knapp, og kapittelet blir automatisk satt inn på den nøyaktige tiden. Ingen kopiering, liming eller skriving. Å endre kapitletider er like enkelt.


Last ned






Similar Suggested Software

Appen er en profesjonell video redigering programvare, appen kan trimme, splitte, beskjære, rotere video og slå sammen flere videofiler