Hent

FileFort Free Om

Editors 'rating
     
FileFort Free Specifikationer
Version:
3.33
Dato tilføjet:
13. december 2020
Dato frigivet:
22. juni 2015
Pris:
Free
Operativsystem:
Macintosh,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
macOS CatalinamacOS MojavemacOS High SierramacOS SierraOS X El CapitanOS X YosemiteOS X MavericksOS X Mountain LionOS X LionOS X Snow LeopardOS X Leopar

FileFort Free v3.33

Sikkerhedskopier automatisk dine kritiske data

FileFort Free Screenshots


FileFort Free Editors 'rating

Manglen på muligheder i native backup-hjælpeprogrammer betyder, at nogle Mac-brugere kan se på eksterne programmer for at få flere funktioner. FileFort Free Mac Backup Software til Mac tilføjer fleksibilitet til sikkerhedskopier, såvel som nogle nyttige muligheder, og vil være et nyttigt værktøj for mange brugere.

FileFort Free Mac Backup Software til Mac er gratis, men det forsøger at installere andre programmer fra udvikleren, inklusive en internetværktøjslinje, under installationen. Der var ingen problemer under download, men brugeren skal acceptere en lang licensaftale for at betjene programmet. Brugerinstruktioner var naturligvis ikke tilgængelige, men der er en installationsguide, der hjælper med at lede brugeren gennem sikkerhedskopieringsprocessen. Programmandapos menu har grundlæggende grafik, men vises godt med knapper til de vigtigste funktioner, herunder nye sikkerhedskopier, valg af filer og sletning af sikkerhedskopier, blandt flere andre. Det er let at vælge kategorier af filer, såsom musik eller specifikke filtypenavne, hvilket er en god, avanceret funktion. Brugere kan også manuelt vælge placeringen til sikkerhedskopien, hvad enten det er i en cloudtjeneste eller et separat drev. Under testen fungerede initiering af hurtige sikkerhedskopier godt og skabte de relevante filer til senere brug.


Hent






Similar Suggested Software

Arq

Online backup ved hjælp af Amazon S3 .

Backup af dine data nemt .

Hurtig og effektiv rsync-baserede backup utility .

Backup andamp; Gendan løsning til fotos, musik, videoer, dokumenter osv

Sikkerhedskopier e-mails til Hotmail-konto i PST / EML / MBOX / MSG / EMLX filformater på Mac OS

Indstil Time Machines backup-interval fra 1-12 timer