Hent

Copper Point of Sale Free Om

Editors 'rating
     
Copper Point of Sale Free Specifikationer
Version:
1.41
Dato tilføjet:
25. november 2020
Dato frigivet:
11. oktober 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
Macintosh,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
macOS CatalinamacOS MojavemacOS High SierramacOS SierraOS X El CapitanOS X YosemiteOS X MavericksOS X Mountain LionOS X LionOS X Snow LeopardOS X Leopar

Copper Point of Sale Free v1.41

Registrer salgstransaktioner hurtigt og nemt, og generer professionelle kvitteringer

Copper Point of Sale Free Screenshots


Copper Point of Sale Free Editors 'rating

Virksomheder, der udfører salgstransaktioner, har brug for et system til at spore og administrere varer og priser. For dem, der ikke har et dedikeret system til transaktioner, fungerer Copper Point of Sale Software til Mac godt, men mangler et par kritiske funktioner.

Download af Copper Point of Sale Software til Mac afsluttet hurtigt, men installationen krævede accept af en lang brugeraftale. Brugere skal også indtaste oplysninger om deres firma og angive et navn, adresse, telefonnummer og adgangskode til indstillinger og kvitteringsudskrivning. Der findes et hjælpelink til en instruktionsmanual på developerandapos websted. For dem, der ikke er bekendt med anden forretningstransaktionssoftware, ville menuen ikke være let at finde ud af, selvom den målrettede bruger, virksomhedsejeren, sandsynligvis vil være i stand til at forstå alt. Brugeren kan tilføje salgspersonale, varer, priser, rabatter og endda afgiftssatsen. Disse kan alle føjes til specifikke salgstransaktioner. Der er også en rapporteringsmulighed, der giver brugerne mulighed for at se data om salg og indtægter, hvilket er en velkommen funktion. Transaktionerne kører godt og er lette at fortolke. Desværre kan brugereandapos; ikke linke programmet til en ekstern stregkodelæser eller anden enhed, hvilket betyder at hver transaktion skal indtastes manuelt. For små detailhandlere er dette muligvis ikke en ulempe, men butikker med et stort antal transaktioner finder det mere tidskrævende. Dette program er tilgængeligt gratis uden reklame.


Hent






Similar Suggested Software

Tweet Eye fremmer effektivt din eBay produkter på Twitter udvide dit marked rækkevidde .

Hurtig Konti Plus til Mac regnskabs software til små virksomheder .

Spor lagerbalancen til enhver tid .

Forbered regnskab og finansiel rapport .

Opret salg og administrer din bank .

Spor salg, køb, lager og regnskab .